Welcome..

How nice of you to stop by.. :o) This is me.. A 18 year old girl who lives in Norway.. I like to work on a computer, and make pictures on it, and I'm always open to learn more about computers and programs.. I also like to make my own sites.. I have two.. One I made in computer-class, and one in my sparetime.. By the way.. Everything in here is written in Norwegian, since I'm a Norwegian girl.. ;)

28.1.07

Uke 4

Denne uken skal vi lage en logo til ikt-valgfaget vårt...

Vi kom på skolen til vanlig tid, og skulle begynne å jobbe med logo ti valgfaget vårt.. Men siden det var så utrolig kaldt inne på data labben vår, gikk vi ut til en annen data lab på skolen.. Den var for det første alt for varm, og så var dataene der inne i veldig dårlig form. De var så trege at man nesten kunne ta seg en liten høneblund mellom hver gang man trykte å gjorde noe på den.. Så vi fant ut at vi skulle gå hjem å jobbe med oppgaven der.. Jeg hra laget noen utkast, men er ikke ferdig med oppgaven.. Legger den ut når den er ferdig..

Denne oppgaven er også en slags konkurranse.. For den som lager den beste logoen får den publisert på valgfag hjemmesiden vår.. Og det er jo litt kult da.. Så.. Da er det bare å stå på! ;)

Ingen kommentarer: